Retourneren en Restitutie

1. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn, in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen en in de originele verpakking zitten.

2. Sommige soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd voor restitutie.

3. Sommige soorten diensten kunnen niet worden geretourneerd voor restitutie, bijvoorbeeld wanneer de dienst begint zodra je de betaling hebt gedaan.

4. Als je van gedachten verandert over een aankoop die je hebt gedaan en binnen 14 werkdagen na de leveringsdatum, heb je recht op volledige terugbetaling van de oorspronkelijke aankoopprijs voor de goederen of diensten die je wilt retourneren, en de oorspronkelijke verzend- en bijkomende kosten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het artikel en de kosten voor het terugsturen van het artikel naar ons.

5. Als het artikel dat je hebt gekocht niet goed werkt, defect blijkt te zijn of als de beschrijving van het artikel niet nauwkeurig was, neem dan contact met ons op voordat je een restitutie aanvraagt.

6. Als je een fysiek artikel dat je hebt gekocht wilt retourneren, neem dan contact met ons op om ons te informeren dat je het artikel gaat retourneren. Voor een terugbetaling van een niet-fysiek artikel, zoals een dienst, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie.

7. Zodra je retourzending is ontvangen en onderzocht, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je te informeren of je restitutie al dan niet wordt verwerkt.

8. In het geval dat het geretourneerde artikel dat we hebben ontvangen beschadigd is, kunnen we, afhankelijk van de mate van beschadiging, deze waardevermindering van het artikel verrekenen met het terugbetaalde bedrag. Behandel het artikel met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is.

9. Als de terugbetaling wordt verwerkt, crediteren we je betaalmethode binnen enkele dagen.

10. Bij sommige betalingsgateways of betalingstransactiepartijen kan het enkele dagen duren voordat de restitutie op je rekening is bijgeschreven.

11. Als een artikel met korting is gekocht, storten we alleen het bedrag terug dat je hebt betaald.

12. Als een artikel dat je hebt gekocht in de uitverkoop was, komt het mogelijk niet in aanmerking voor restitutie.

13. Als je per ongeluk een onvolledig of verkeerd afleveradres hebt opgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

14. Neem voor vragen over dit beleid contact met ons op via info@sabre-dynamics.com

© 2020 - 2024 sabredynamics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel