Voorwaarden

INTRODUCTIE

1. Deze website wordt beheerd door Sabre Dynamics. Overal op de website verwijzen de termen “wij”, “ons” en “onze” naar Sabre Dynamics.

2. Wij bieden deze website aan, inclusief alle informatie, tools en diensten die erop beschikbaar zijn, op voorwaarde dat u deze voorwaarden accepteert, inclusief de aanvullende voorwaarden en het bijbehorende privacybeleid en retour- en restitutiebeleid die beschikbaar zijn op onze website. 

3. Door onze website te bezoeken en/of iets van ons te kopen, wordt u geacht deze algemene voorwaarden te hebben aanvaard. 

4. Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website opent of er gebruik van maakt. Door enig deel van de website te bezoeken of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. U kunt de meest recente versie van de Algemene voorwaarden op elk gewenst moment bekijken op deze webpagina. We behouden ons het recht voor om elk deel van deze Voorwaarden en Bepalingen bij te werken, te vervangen of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze webpagina bij elk bezoek aan de website te bekijken en ervoor te zorgen dat u ze begrijpt voordat u een aankoop doet. 

 

ARTIKEL 1 - ONLINE WINKELVOORWAARDEN

1. Op onze website worden verschillende producten en/of diensten te koop aangeboden. Waar we verwijzen naar een 'bestelling' of 'item' verwijzen we naar enkele of meerdere producten of diensten die beschikbaar zijn voor aankoop op deze website.

2. Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden verklaart u dat u ten minste meerderjarig bent in het land, de staat of de provincie waar u woont, of dat u meerderjarig bent in het land, de staat of de provincie waar u woont en dat u ons toestemming hebt gegeven om minderjarige personen ten laste van u gebruik te laten maken van deze website.

3. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mail waarin de gegevens van uw bestelling worden bevestigd. Deze e-mail bevestigt niet dat uw bestelling door ons is geaccepteerd.

4. Je bestelling wordt pas door ons geaccepteerd als je bestelling is verzonden.

5. Sabre Dynamics kan niet in staat zijn om uw bestelling te accepteren vanwege een of meer van de volgende redenen, of om een reden die hieronder niet vermeld staat:

o Een systeem- of inkoopfout

o Het bestelde artikel is niet op voorraad

o Uw betaling kan niet worden geautoriseerd of er zijn redelijke gronden om te vermoeden dat uw betaling frauduleus is

o Een fout in de prijs of productbeschrijving.

6. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de informatie zo nauwkeurig mogelijk wordt weergegeven, kunnen kleuren, texturen of afwerkingen afwijken van wat je op het scherm van je apparaat ziet. Daarom kunnen we niet garanderen dat de weergegeven informatie een nauwkeurige weergave is van de werkelijke goederen of diensten die je koopt.

7. Elke afhankelijkheid van het materiaal op deze website is op eigen risico. U stemt ermee in dat het uw verantwoordelijkheid is om wijzigingen op onze website te controleren. Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie die op deze site beschikbaar wordt gesteld niet nauwkeurig, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mag niet worden gebruikt als enige basis voor het nemen van beslissingen zonder meer nauwkeurige, volledige of relevante informatiebronnen te raadplegen. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site op elk gewenst moment te wijzigen, maar we zijn niet verplicht om de informatie op onze site bij te werken. 

 

ARTIKEL 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN

1. U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden en u mag bij het gebruik van een service geen wetten in uw rechtsgebied overtreden.

2. U gaat ermee akkoord geen inhoud van de website of enig ander deel van de door ons op deze website aangeboden dienst te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren voor commercieel gewin of anderszins.

3. Titels en koppen die op deze webpagina worden gebruikt, zijn uitsluitend voor het gemak opgenomen en zullen deze Voorwaarden niet beperken of anderszins beïnvloeden.

4. Sabre Dynamics behoudt zich het recht voor om service te weigeren aan iedereen, om welke reden dan ook, op elk moment. 

5. U gaat ermee akkoord dat alle inhoud die u invoert op deze website onversleuteld kan worden overgebracht en te maken kan hebben met overdracht via verschillende netwerken en onderhevig kan zijn aan veranderingen om te voldoen aan en aan te passen aan de technische vereisten van verbindende netwerken of apparaten. 

 

ARTIKEL 3 - WIJZIGINGEN IN SERVICE EN PRIJZEN

1. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment een deel van de service die wij aanbieden, of een deel van de inhoud daarvan, te wijzigen of te beëindigen zonder enige kennisgeving aan jou.

2. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid jegens jou of derden voor wijzigingen, prijswijzigingen, opschorting of beëindiging van de service. 

3. Prijzen op deze website kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. 
 

ARTIKEL 4 - LEVERING

1. Bij het afrekenen kunnen u een of meer opties voor levering worden aangeboden. Wanneer een geschatte levertijd wordt weergegeven, is dit slechts een schatting. Je bestelling kan onderhevig zijn aan vertragingen door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben.

 

ARTIKEL 5 - ANNULERING VAN EEN BESTELLING

1. Als je je bestelling wilt annuleren, moet je onmiddellijk contact met ons opnemen om vast te stellen of de artikelen al zijn verzonden. In het geval dat de bestelling is verzonden, moet je het artikel naar ons terugsturen en ben je verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van de bestelling.

2. Als je bestelling nog niet is verzonden voordat je een annuleringsverzoek hebt ingediend, is ons restitutiebeleid van toepassing.

3. Als je een gepersonaliseerd (op maat), bederfelijk of tijdkritisch product of dienst hebt besteld, is het mogelijk dat je niet kunt annuleren en een volledige terugbetaling kunt krijgen.

 

ARTIKEL 6 - DERDE PARTIJEN

1. Bepaalde inhoud, producten en diensten die via onze website beschikbaar zijn, kunnen materiaal van derden bevatten.

2. Links van derden op deze website kunnen u doorverwijzen naar websites van derden die niet gelieerd zijn aan Sabre Dynamics. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onderzoeken of beoordelen van de inhoud of nauwkeurigheid en wij geven geen garantie en zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor materiaal van derden.

3. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel gerelateerd aan de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, bronnen, inhoud of andere transacties gemaakt in verband met derden. Lees het beleid en de praktijken van de derde zorgvuldig door en zorg ervoor dat je deze begrijpt voordat je een transactie aangaat. Kwesties of vragen met betrekking tot producten of diensten van derden moeten worden gericht aan de derde partij.

 

ARTIKEL 7 - AANSPRAKELIJKHEID EN SCHADELOOSSTELLING

1. Sabre Dynamics is niet aansprakelijk voor enige directe, speciale, indirecte of gevolgschade of incidentele schade, inclusief winstderving of verlies van kansen als gevolg van het gebruik of het niet kunnen gebruiken van artikelen die besteld zijn op deze website.

2. U gaat ermee akkoord Sabre Dynamics en onze functionarissen, directeuren, werknemers en agenten onmiddellijk en op verzoek schadeloos te stellen voor alle vorderingen, aansprakelijkheid, schade, kosten en uitgaven, met inbegrip van juridische kosten, die voortvloeien uit een schending van onze algemene voorwaarden.

ARTIKEL 8 - PERSOONLIJKE INFORMATIE

1. Op het verstrekken van persoonlijke gegevens via de website is ons Privacybeleid van toepassing.

 

ARTIKEL 9 - NAUWKEURIGHEID VAN FACTURERINGS- EN ACCOUNTGEGEVENS

1. U stemt ermee in om actuele, volledige en nauwkeurige facturerings- en accountgegevens te verstrekken voor alle aankopen die u op onze website doet. 

 

ARTIKEL 10 - OVERGENOEMD RECHT EN JURISDICTIE

1. Deze Algemene Voorwaarden en alle afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u een artikel leveren, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met Nederlands recht.

 

ARTIKEL 11 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST

1. Deze Algemene Voorwaarden vormen samen met ons Privacybeleid en Restitutiebeleid de volledige overeenkomst tussen u en ons en vervangen alle voorgaande en gelijktijdige overeenkomsten tussen u en ons, hetzij schriftelijk of mondeling. Onduidelijkheden in de interpretatie van deze Algemene Voorwaarden zullen niet in het nadeel van de opstellende partij worden uitgelegd.

 

ARTIKEL 12 - CONTACT INFORMATIE

1. Vragen over de algemene voorwaarden kunt u sturen naar info@sabre-dynamics.com.

© 2020 - 2024 sabredynamics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel